• Újszülött
INNTOP Paraffin bőrápoló Viasz, 1 Font (Csomag 6) | a Bőrápoló, Masszázs, Használat | Aroma Olaj Terápia Használata | Bőr Hidratáló, 1 font per Csomag (Kék Viasz 1 Doboz (Illatmentes, Csomag 6))

INNTOP Paraffin bőrápoló Viasz, 1 Font (Csomag 6) | a Bőrápoló, Masszázs, Használat | Aroma Olaj Terápia Használata | Bőr Hidratáló,

HUF 16456.50
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

[3 KIFINOMULT ILLAT PARAFFIN VIASZ] Ez az aroma paraffin viasz, amely hidratálja a bőrt keresztül 3 aroma olajok.Ez a könnyen használható, mert a finomított paraffinviasz, s puha a bőre. [PARAFFIN VIASZ TERÁPIA], Segít visszaállítani a post-gyakorlat sérülések, pl. horzsolás. [Bőrápoló] Paraffin Viasz keveréket három aroma olajok biztosítják puha, fiatal, mély hidratáló, egészséges bőr olaj nélkül.Nem kell hozzá több olaj. [HASZNÁLJA A CSOMAG MASSZÁZS] Paraffin Viasz alkalmas csomag masszázs használata, fény, illat, szín, valamint minden paraffin fürdő. [KÉNYELMES A HASZNÁLATA] Paraffin Viasz használ finomított paraffin, de nincs maradék formája, egy vastag, rugalmas réteg könnyen eltávolítható kesztyűt.Használata előtt viasz, száraz az érintett terület teljesen alkalmazni paraffin viasz, majd várjunk, amíg megkeményedik, fehér, formák egy réteg.Fedezi a bőr egy nagy törölközőt, majd hagyjuk állni 15 percig.Távolítsa el a viasz egy idő után.Utántöltő Paraffin Viasz Fürdő (1 Doboz : 6 kg) 1. Típus. Barack Viasz 1 Doboz (Csomag 6) 2. Narancs Viasz 1 Doboz (Csomag 6) 3. Kék Viasz 1 Doboz (Illatmentes, Csomag 6) Ez az aroma paraffin viasz tartalmazza 6 féle aroma olajok illatok büszkélkedhet kiváló hidratáló hatást.A termék használja a finomított paraffin anyagok, így a bőr puha, hidratált.Előnyei paraffin fürdő - Paraffin alacsony olvadáspontja.Elolvad a folyékony formában, továbbá fenntartja a hőmérséklet 48 58 celsius. - Bőr alacsony a hővezető képessége. - Paraffin lassan transzferek hő.Ellentétben a víz, a meleg tovább tart. - Teljesen takarja a bőrfelületet. - Használható bármilyen paraffin fürdő.Nincs szükség arra, hogy fenntartsák a rögzített testtartás terápia során. - Nem veszélyes az égési sérülés. - A bőr hidratáló olaj összetevői a bőrön maradnak sokáig a termék használata után.Hogyan kell Használni 1. A száraz bőrt. 2. Alkalmazni oldott paraffin egy ecsettel, amíg rétegek alakulnak ki gyorsan, majd többször is. 3. Amikor a paraffin réteg képződik, takarja le a műanyag fedelet egy nagy törülközőt, vagy takarót, majd várjon 15 percet. 4. Távolítsa el a viasz a bőr idővel.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása