• Újszülött
Okos Gondozó Csipogó Vezeték nélküli Gondozó Személyes Személyhívó Rendszer Sürgősségi Riasztás Gomb Nővér Figyelmeztető Rendszer Gondozó Csipogó Idős -500+ft Működési Tartomány (2 Adó 1 Vevő)

Okos Gondozó Csipogó Vezeték nélküli Gondozó Személyes Személyhívó Rendszer Sürgősségi Riasztás Gomb Nővér Figyelmeztető Rendszer Gondozó

HUF 2886.30
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

❤KÉNYELMES SMART GONDOZÓ VEVŐ - A hívás gombot rendszer egyszerű beállítása, valamint lehetővé teszi, hogy ezeket a távolról kell értesíteni otthon gondozók, ápolók, terapeuták, gyógyfürdő munkavállalók, stb.amikor szükség van a segítségre. ❤TÖBBSZÖRÖS RIASZTÁSI BEÁLLÍTÁSOK fény csak; fény riasztás 3. Alacsony töltöttség jelzése. 4. 3 szintű állítható hangerő-szabályozás ➢a Csomag tartalmazza : 1. Távoli Vevő *2 2. Hívás Gomb *1 3. Felhasználói Kézikönyv ➢Párosítás Utasításokat : 1. Nyomja meg a vevő a "Jel" gombot, amíg a LED bekapcsol 2. Nyomja meg a piros gombot a hívás gombot egyszer, hogy pár vevő (győződjön meg róla, hogy távolítsa el a műanyag akkumulátor védő lap megnyitásával a hívás gombot a mellékelt csavarhúzóval) 3. Piros fény villog, hogy erősítse meg a sikeres párosítás 4. Vevő automatikusan kilép a párosítási mód 5. A rendszer használatra kész.Ismételje meg a folyamatot, ha a hívás gombot, majd vevő elveszíti kapcsolat.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása