• Újszülött
Frissítve Teleszkópos Mosogató Tároló Állvány, Teleszkópos Mosdó Tartó, Állítható Hosszúságú Teleszkópos Mosogató Jogosultja, Bővíthető Mosogató Szervező Rack Otthoni Konyha (Kék)

Frissítve Teleszkópos Mosogató Tároló Állvány, Teleszkópos Mosdó Tartó, Állítható Hosszúságú Teleszkópos Mosogató Jogosultja, Bővíthető

HUF 2158.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

[Skálázható Design] A mosogató szivacs keret fogad el, humanizált mozgatható teleszkópos eszköz, amely alkalmas a nyelvoktatás különböző méretben.A minimális hossza a vonatkozó víztartály 24 CM, a maximális hossza 40 CM. [Könnyű Telepítés] A design fúrás nélkül valamint a lyukasztó, könnyen telepíthető, ne szerelje szét, tiszta, de nem károsítja a mosogató. [Állítható Fogas a Törölközőt Bar] amellett, hogy a kosár csatorna rack elhelyezés folyékony szappan, van is egy törülközőt, bár a mosogató rack, amelyet fel lehet használni, hogy száraz a törölközőt, más szövet.Szóval a ruhával tartsa száraz, nem fog termelni, különös szagot. [Tovább A Mosogató Clran & Rendezett] hozzon Létre egy Egészségügyi környezet azáltal, hogy a takarító eszközök száraz.A csatorna lyukak egyenletesen oszlik el, amely lehetővé teszi a vizet, hogy biztonságosan kilép az alsó ad a szivacsot, majd rongyokat ideje rendesen megszáradni.Képes tárolni, mint a szivacs, mosószerek, tisztító kefe, rongy stb.hogy a konyha tiszta, rendezett.Nagyon helytakarékos!. [Szellőző Csatorna] Nyílt üreges kialakítása lehet, hogy a víz gyorsan elveszíti.Nagyon tárolására alkalmas konyhai eszközök, mint a szivacs, kefe, majd rongyokat.A mosogató tartja a evőeszközök távol a piszkos vizet a mosogatóba.teniv Jellemzők : 1. A mosogató szivacs rack könnyen tárolható eszközök tisztítása a napi tisztítás, mint a kézi mosogatás, kézfertőtlenítő, labda, ecset, stb.Ez kényelmes kezelni, a megfelelő magasságban, valamint kényelmes napi takarítás. 2. Ez behúzható, szellőző, valamint drainable, de lehet csatolni a csúszásgátló pad. 3. Könnyen tárolható, takarító eszközök, mint a szivacs, szappan, szappan, stb. így tárolni több termék egyszerre.Egyszerű, elegáns megjelenés, keverékek természetesen a konyhába környezetet.Műszaki adatok : Anyag : műanyag Színek : Sárga, Fekete, Kék, Piros Teleszkópos állvány méret : 23.5-40cm/9.25-15.74 Mérete : 17.7*2.5*10.6 a Tartozék : 1 X Frissített Teleszkópos Mosogató Tároló Állvány Megjegyzés : 1. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket. 2. Kérem, engedje meg, 1-2 cm mérési eltérés miatt kézi mérés.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása