• Újszülött
SJSLSJSL Felfújható Face-Lift Maszk Face-Lift Kötést Kis V Arcát Lelet Emelő tokája Vonal műtét utáni Korrekció Öv (Méret : L)

SJSLSJSL Felfújható Face-Lift Maszk Face-Lift Kötést Kis V Arcát Lelet Emelő tokája Vonal műtét utáni Korrekció Öv (Méret : L)

HUF 9571.50
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Nylon anyag, bőr-barát, sima nélkül illatú, világos színű, nem fáj a bőr.Kiváló minőségű , erős, ragadós, nem hook drót, többször is használhatóak sokáig.Speciálisan testre szabott design szerint az arcát kontúr, az erő ésszerűbb, hatékonyan javítja a problémát, a nagy arc, illetve egyéb problémák.Ez a termék enyhe minden bőrtípusra, valamint nem okoz allergiás reakciókat.Ajánlott alatt szundikált, pedig éjszaka.TV-nézés közben, munka, házimunka, stb. maradj fiatal, karcsú.Elősegíti a vérkeringést, feszesíti arcán, állán.Rugalmas maszk lehet, hogy az arca gyönyörű, egészséges, hogy nézel ki, karcsúbb, gyönyörű.Termék neve : Állítható V Maszk Anyaga : Nylon Funkció : Alakja, arca, lift bőr M : az Álla-fej kerülete 50-59cm L : az Álla-fej kerülete 60-65cm Óvintézkedések : 1. A teljes rajta az idő csak körülbelül két órát naponta.Ne viseljen aludni, majd növelje a használat idejét 2. Ne használja, ha van egy seb a fedett terület.Ne használja a gyermekek, terhes nők, a szívbetegségek, a magas vérnyomás, vagy az emberek bőrbetegségek 3. Ne használj, ha nem érzi jól magát Óvintézkedések : 1 : Mivel a kézi mérés, akkora, mint egy hiba 1~3cm, kérlek, értsd meg. 2 : Mivel a különbség a között, hogy a fény, illetve a kijelzőn, ott lesz egy kis színt a különbség, kérem, tudom. 3 : 100% új termékek, gyári szállítmányok, kérem, legyen nyugodt venni. 4 : Szállítási idő 15~30 munkanapon belül.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása