• Újszülött
cuwzxcliw - ban szivárgásmentes Tartós, Környezetbarát Hordozható bento Élelmiszer-Box 2 Szintek egyszer használatos Evőeszközök Ebédet edényt a Mikrohullámú sütőben Étel elkészítése Konténerek(Tér,Rózsaszín)

cuwzxcliw - ban szivárgásmentes Tartós, Környezetbarát Hordozható bento Élelmiszer-Box 2 Szintek egyszer használatos Evőeszközök

HUF 3739.50
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Fotók, kérem, engedje meg, enyhe szín különbség.tökéletesen megakadályozza a folyadék szivárgását.Szóval lehet készíteni az ételt bármikor, finom, egészséges házi készítésű ételek bárhol, bármikor akarok-nem gyorsétterem, vagy junk food.Ha bármilyen javaslata van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, megbízható, barátságos ügyfélszolgálat fog válaszolni 24 órán belül.a dobozok készült élelmiszer-minőségű szagtalan PP anyag, amely BPA-mentes, nem mérgező, valamint a környezeti.Tedd a tészta, csirke, saláta, szendvics, gyümölcs, nasi, vagy sushi, hanem élvezd, ha úgy tetszik.Egy elfoglalt életmód, lehet, hogy nehéz időt találni arra, hogy szakács reggel, vagy készítsen ebédet a családnak.Minden bento ebédet jön egy pár szilikon fedő, hogy szállít egy levegő-szoros, nem-szivárgás pecsétet.Ezek hőálló, majd mikrohullámú sütőben a mindennapi használat során.Tartja a ételeit friss, rendetlenség-ingyenes szállításkor, hogy a munka, az iskola, a hegymászás, vagy egy napra.A divatos design, amely egy új, egy hagyományos Japán ebédet.az egészséges táplálkozás, a megfelelő mennyiségű ételt biztosítani tudja a megfelelő növekedéshez.4 inch Round Specifikáció : 16.Ez a bento box tökéletes iskolában, irodában, gyárban, otthon, a szabadban.A premier bento box, akkor készítse elő semmilyen ételt, nem számít, hogy hideg, vagy meleg, akkor lehet élvezni, ha kint vannak.Ez egy dupla réteg ebédet, meg egy okos partíció, hogy élvezze a gazdag ételt, nem számít, hol vagy.A méret célja, hogy odafigyelek arra, hogy majd sikerül az élelmiszer-bevitelt az egészségesebb életmód.

A fő jellemzők

15.1*13.5*11.2cm/5.9*5.3*4.4inch :
Round Specification:
16.6*11.6cm/6.5*4.5inch
Square Capacity:
1000ml
Round Capacity:
1400ml
bento box is portable and also lightweight for lunch delivery. It keeps your meals and snacks fresh and mess-free when transporting it to work, school, climbing or a one-day trip. :
boxes are made of food-grade odorless PP material which is BPA-free, non-toxic and environmental. And they are heat resistant and microwave safe for our daily use. (Please remove the lids before heating) :
Our lunchboxes are designed with 2 layers which can make your different food separately, keep fresh and nutritious. perfectly preventing liquid leakage. :
This is a double layer lunch box and a smart partition for you to enjoy the rich food no matter where you are.With our premier bento box, you can prepare any food, no matter it is cold or hot, you can enjoy it when you are out. :
Package included :
1 x Lunch box :
1. For photos, please allow slight color difference. :
2. Due to manual measurement, the size may be different. :
If you have any suggestions, please contact us, reliable and friendly customer service will respond within 24 hours. :

Az ügyfél választása