• Újszülött
RJ45 Ethernet Elosztó Adapter, 2 Darab Hálózati Elosztó 8P8C Csatlakozó Hosszabbító, hogy Csatlakoztassa a LAN-Hálózathoz illeszkedik a Cat5 Cable5e CableCat6 Kábel Cat7 Kábel - Fekete.

RJ45 Ethernet Elosztó Adapter, 2 Darab Hálózati Elosztó 8P8C Csatlakozó Hosszabbító, hogy Csatlakoztassa a LAN-Hálózathoz illeszkedik

HUF 1078.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

【Anyag】Ez a kettős ethernet elosztó shell készült környezetbarát égésgátló ABS műanyag, beépített vastag környezetbarát PCB áramkör.RJ45 nyolc-core szabvány jack, Aranyozott tű core elfogadja integrált mechanikus hegesztés.Kérjük, olvassa el az utasításokat, mielőtt használja. 【Működési Elv】Ezt ethernet elosztó adapter osztja az eredeti beágyazott hálózati kábel (8-core) két csoportra az adatok továbbítására.A két csoport, a jelek, nem zavarják egymást.Kérjük, használja egy pár a telepítéshez. 【Fő Funkciója】Ez a rj45 hálózati elosztó segítségével nem kell, hogy húzza a vezetéket, oda-vissza, úgy, hogy a két eszköz lehet online ugyanakkor oldja meg a kapcsolat által okozott probléma a rövid vezetéket. 【Használati utasítás】egységes RJ45 Ethernet elosztó csatlakozó adapter : lehet használni, mint egy Ethernet-Kábel Elosztó, de csak 1 port is használható.Szóval támogatjuk a használata egy pár ethernet kábel elosztó. 【Biztonság, Stabilitás,】 RJ45 elosztó csatlakozó is biztonságosan használja a hálózati viharban.Ethernet-kábel elosztó 1 2 megfelel a teljesítménykövetelmények cat5 / cat5e / cat6 / cat7 a hálózati kábelt.Ha bármilyen problémája van használatban van, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő.jellemzők Meleg Tipp : A RJ45 ethernet elosztó csatlakozó lehetővé teszi, hogy két számítógép megosztani egy Ethernet-kábel, egy időben.Egyesével nem támogatja mind a számítógép csatlakoztatása az internetre egyszerre.funkció 1. Egy pár LAN rj45 elosztó adapter : Egy hálózati lehet osztani két, ami lehetővé teszi két eszköz online egyszerre. 2. LAN-splitter, pusztán fizikai kapcsolat, de nem rendelkezik a funkció hozzárendelése IP címét, sem a router vagy switch.RJ45 nyolc mag szabványos jack. 3. RJ45 elosztó csatlakozó adapter is biztonságosan használja a hálózati viharban.a környezetvédelem, illetve a égésgátló ABS műanyag héj, fix RJ45 interfész, 8 TV, gáz kisülési cső, villám védelmi technológia, árnyékolás az elektromágneses interferencia, megakadályozza a hálózati jel veszteség vagy kár. 4. Dupla ethernet elosztó megfelel a teljesítménykövetelmények cat5 / cat5e / cat6 / cat7 a hálózati kábelt.Termékleírás Szín : fekete Folyamat : Fix felület védi a külső elektromágneses interferencia.Anyaga : Ez rj45 hálózati elosztó készült ABS környezetvédelmi anyag.Hossza : 1.5 inch.Szélesség : 0.8 inch.Magasság : 1.42 inch.Súly : 2.26 oz.Kompatibilis Hálózati Típusa : Cat5,Cat5e,Cat6,Cat7 hálózat stb.Csatlakozó Típusa : RJ45 Csomag Méretek : 3.46 x 1.38 x 0.87 cm Csomag Includeing ethernet osztók X 2 DB.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása