• Újszülött
Csavarkulcs Eszköz, Készlet, Használt Csapot, a Mosdó Telepítő vízvezeték Szerelési Csavarkulcs szerszámostáska Fürdőszoba, Konyha.

Csavarkulcs Eszköz, Készlet, Használt Csapot, a Mosdó Telepítő vízvezeték Szerelési Csavarkulcs szerszámostáska Fürdőszoba, Konyha.

HUF 2164.05
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Csaptelep Csavarkulcs : ez A csapot, a mosdó, a telepítő, meg fogja találni a víz cső telepítése, illetve eltávolítása sokkal könnyebb.Intelligens Tervezés : Van 2db alumínium alkatrészek, van, hogy fordítsa el a fogantyút, a másik használják, rögzítse a szűrőt a hely.Gyakorlati Felhasználások : aljzat ideálissá teszi a kínálat dió, elzáró szelepek, szűrő, kosarak, ellátási vonal, dió, stb.Könnyű kezelhetőség : Csúszás megelőzése tervezés, valamint a karcsú méret hozzá több kényelem a művelet a szűk helyeken.Egyszerű Könyv : Könnyű súly, kompakt méret, mind a szállító, valamint a tárolási nagyon egyszerű, a mindennapi munka.Specifikáció : Elem Típus : Csaptelep, a Mosdó Telepítő Anyaga : ABS + C45 Acél + Alumínium Funkció : a Víz a csőfogót.Szín : Piros Csatlakozó Műszaki Adatok : Kb. 40mm / 1.57 az, 34mm / 1.34 a Funkció Leírása : 1. Távolítsa el a 40mm / 1.57-ban (kb.) dió; 2. Távolítsa el a 34mm / 1.34 a (kb.) dió; 3. A 15mm / 0.59 a (kb.) nyitó lehet használni, mint egy 4 pont csatlakozó nyomja meg a lyukat; 4. 27mm / 1.06 a (kb.) nyitás használt eltávolítása 35 spool mirigy; 5. 23 mm / 0.91 a (kb.) nyitás használt eltávolítása 4 pont tömlő dió; 6. 20mm / 0.79 a (kb.) levegőztetők hatékonyan alkalmazhatóak a szétszerelni a csaptelep; 7. 4 pont kereszt típusú rögzítő anyát a csaptelep eltávolítása; 8. Távolítsa el a műanyag őrült nagy koppintson a ikonra.A csomag Lista : 1 x Vizet a csőfogót 2 x Aljzat 1 x Csavar Extractor 2 x Csavar.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása