• Újszülött
Kudex Galaxy S10 Plusz Tárca Esetben a Férfiak/Nők,Flip Bőr Fold Kitámasztó, nagy teherbírású Védő Táska Esetében m/Hitel-Kártya Nyílás Zseb Gomb Lezárás&Csuklópántot a Samsung Galaxy S 10+ (Piros)

Kudex Galaxy S10 Plusz Tárca Esetben a Férfiak/Nők,Flip Bőr Fold Kitámasztó, nagy teherbírású Védő Táska Esetében m/Hitel-Kártya Nyílás

HUF 1753.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

★[KOMPATIBILIS] : ★Csak kompatibilis a samsung galaxy s10+ plusz 6.4 inch (2019 kiadás).Pls nézd meg a modell kétszer.Módszerek, mint az alábbi : Beállítások-Általános-Miatt-Modell Neve. ★[NAGY KÉPESSÉG+CSUKLÓ CSÍK] : ★Tartalmaz 4 kártya slot, valamint egy oldalsó zseb pénz, bevétel, vagy további kártyákat.Ez kényelmesen tárolni a SZEMÉLYI, jogosítvány,fotó,készpénz, hitelkártya.Levehető BŐR csuklópánt, hogy lehetővé teszi a könnyű rögzítő, valamint a hozzáférést a Telefon gond nélkül. ★[Kiváló Minőségű bőrtok] : ★Készült jó minőségű PU bőr.Az alapeset készült TPU puha anyag, hogy ne karcolja meg az i Phone, amikor fel vagy le.teljes keret védelem megvédi a telefont a karcolásoktól,csepp,sokk, illetve a por!Ezeket elrejti a kiválasztott minőségi, erő, jellem s a gabona. ★[TÁRCA/TÁSKA DESIGN] : ★Tárca az esetben működhet, mint egy multi-funkcionális tárca Beépített kártya slot, valamint egy pénzt zsebébe, így járhatsz anélkül, hogy a pénztárca veled.Lehet, hogy a szállítás, illetve a kifizető kényelmesebb. ★[FÉM GOMB LEZÁRÁS+ÁLLVÁNY FUNKCIÓ] : ★A Fém Gomb csukva tartani kártyák készpénz, biztonságos állvány funkció egy kihangosító vizuális élményt.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása