• Újszülött
Régi Horgolt MINTÁT, hogy - 8 cm-es Baba Ruhát, Ruhát, Kötényt, Sapkát Alsószoknyát Priscilla. Ez egy minta, és/vagy a használati utasításban, hogy az elem csak.

Régi Horgolt MINTÁT, hogy - 8 cm-es Baba Ruhát, Ruhát, Kötényt, Sapkát Alsószoknyát Priscilla. Ez egy minta, és/vagy a használati utasításban,

HUF 2843.10
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Magas minőségű, klasszikus vagy antik out-of-print minta.Jön a savmentes archív minőségű lap védelmezője.Ingyenes minta tartalmazza az egyes érdekében.MINTA, hogy : Hurkolt 8 cm-es Baba Ruhák : Ruha, Kötény, Felmosó Sapka, Kalap, Kendő Gallér, Alsószoknya, meg Bugyi.Priscilla Mullins a Plymouth Rock hírnév.Hogy Kötött-Cro-Sheen -, Acél-horgolótű No. 7. Minta horgolt ruhák csak, a babát nem tartalmazza. (2446) Minden Évjárat Haza Művészeti minta jön egy savmentes archív minőségű lap protector készen kell helyezni a kötőanyag.További ingyenes Vintage Haza Művészeti minta (a választás) tartalmaz minden rendben.Ez a minta egy tiszta, felújított, nyomtassa ki az exkluzív kollekció Vintage Haza, Művészeti, szerzői jog által védett.Még egyszer, ez NEM a kész elemet, de egy mintát, hogy egy elem.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása