• Újszülött
RuenTech Kompatibilis Ticwatch S/E Töltő Csere 3.3 ft USB Kábel, Töltő Dokkoló Ticwatch S&Ticwatch E Smartwatch (2 Csomag)

RuenTech Kompatibilis Ticwatch S/E Töltő Csere 3.3 ft USB Kábel, Töltő Dokkoló Ticwatch S&Ticwatch E Smartwatch (2 Csomag)

HUF 1752.30
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

【GYORSAN】aranyozott ízületek kínál nagy elektromos vezetőképesség, illetve az ultra-gyors adatátviteli sebesség.magas használat gyakorisága, puha vonal, kopás - ellenállás, a kanyarban-ellenállás, hosszú tartósság. 【BIZTONSÁGOS】Feszültség Szabályozó (PTC) Belül,Megakadályozza, hogy a smart watch attól, hogy sérült a túláram, ha az USB áramforrás a SZÁMÍTÓGÉPRE.A Tracker Nem Több "Halott" megint. 【KÖNNYŰ】Egyszerűen csatlakoztassa a töltőkábelt a mulass jól könnyed felhasználói élményt.A töltési adatok kit USB kábel is lehetővé teszi, hogy át a tevékenységek közötti adatok a smart watch számítógép. 【HORDOZHATÓ】Ideális tartja az irodában, egy edzőterem öltözőjében, vagy csak a sport táska, mint egy tartalék.Vagy ha elvesztette a tiéd, itt a lehetőség, hogy vásárolni megfizethető csere. 【SZOLGÁLTATÁS】vesszük responsbility a termékek.Élet-idő, a barátságos kiszolgálás.Bármilyen kérdés, vagy probléma, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.Megtiszteltetés számunkra, hogy segítsen.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása