• Újszülött
3 Db Haj Karom Klipek, Nagy Karom Klipek Csúszásmentes Haj Klipek, 90-es Erős tartás Haj Klipek a Sűrű Haj Erős tartás Haj a Nők, Lányok (3PCS-09)

3 Db Haj Karom Klipek, Nagy Karom Klipek Csúszásmentes Haj Klipek, 90-es Erős tartás Haj Klipek a Sűrű Haj Erős tartás Haj a Nők, Lányok

HUF 1617.30
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

❄️【Köszönöm a támogatást, illetve vásárlás~felhívjuk a figyelmet, hogy a termékek száma, stílus, szín ~】. ✔❄️【Prémium Anyag】 Készült kiváló minőségű pasztell műanyag, akril anyag, erős fém tavasz.A legnagyobb jellemzői ezek a nagy haj karmok klipek rugalmas, könnyen kezelhető, tartós, nehéz megtörni.A nagy haj klipek csúszásmentes, hogy így biztonságos fogást a haja szorosan, nem esik le könnyen, de nem károsítja a hajat. ✔ ❄️【Divat, Elegáns Design】Ez a haj állkapocs bilincs a tökéletes méret, hogy a tartsd be a haj egy zsemle vagy más, elegáns stílus.Az is szép, hogy egy fél zsemle fejtetőre fésült frizura.Karom haj klipek nem csak szörnyen a hajad, de az is éri el, egy elegáns, bájos temperamentum. ✔❄️【Szintű Alkalmazások】Ezeket a csodálatos haj karom klipek lehet alkalmazni a különböző alkalmakkor, így több bájos a mindennapi élet, bulik, ünnepségek, bálok, születésnapok, dátumok, üdülési, fotózás. ✔❄️【Tökéletes Ajándék】 Törékeny haj karom klipek beállítja a legmenőbb ajándékokat, nők, lányok, mint egy Csodálatos Ajándék, Születésnapi Party, Karácsony, Valentin Nap, anyák Napja, újév Napján.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása