• Újszülött
[3 Csomag] Galaxy S20 Ultra 5G képernyővédő fólia, Edzett Üveg, Ujjlenyomat Kinyit Támogatás 9H Keménység Anti-semmiből 3D Ívelt Teljes Lefedettség, a Képernyő Üveg HD Film Samsung Galaxy S20 Ultra(6.9)

[3 Csomag] Galaxy S20 Ultra 5G képernyővédő fólia, Edzett Üveg, Ujjlenyomat Kinyit Támogatás 9H Keménység Anti-semmiből 3D Ívelt Teljes

HUF 1483.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

【Kiváló MINŐSÉGŰ ÜVEG kijelző VÉDŐ fólia】nehezen keres egy remek minőségű üvegből készült képernyő védő a Samsung Galaxy S20 Ultra telefon?Adhatunk egy kézben egy szívességet.Dobd el azokat a rosszul sikerült képernyő védő!A Frissített 3 Csomag Edzett Üveg kijelző Védő fólia tökéletesen megfelel igényeinek sumsung galaxy telefont. 【ULTRAHANGOS UJJLENYOMAT-AZONOSÍTÓ KINYIT KOMPATIBILIS】Magas érintés érzékenység ad "Igazi Érintés" érzem az ultrahangos ID kinyit ujjlenyomat -, hozok neked egy tökéletes kinyit tapasztalat.Képernyővédő fólia tökéletesen kompatibilis az ujjlenyomat-érzékelő. 【9 H KEMÉNYSÉG & ANTI-ÖSSZETÖRIK】Nano-szint precíziós vágás folyamat edzett üveg Samsung Galaxy S20 Ultra illeszkedik a képernyő tökéletesen ad a telefonja a maximális védelmet csepp, karcolások, sérülések egy iparág-vezető üveg erejét 9 H keménység.Ez úgy tervezték, hogy az ajánlat a maximális lefedettség, a telefon képernyőjén. 【SLIM & ÁTLÁTSZÓ HD TISZTA】Átlátszó HD világos, képernyővédő, 0.20 mm-es Ultra-vékony átlátszó felületre, 99.98% fény behatolási arány megőrzi az eredeti minőség érdekében, hogy élvezni fogja a tökéletes vizuális élményt. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ&NEM BAJ】Könnyű, nem baj, majd buborék mentes telepítés könnyedén elfér a készülék képernyőjén.Könnyű alkalmazni, majd távolítsa el.Áttetsző akril ragasztó nem hagy maradékot.Az anti-ujjlenyomat, oleophobic bevonat ellenáll a foltok fenntartani a HD tiszta a kijelzőn.Illik a legtöbb Galaxis S20 Ultra esetekben a piacon, így nem zavarja a telepítés.Tökéletes garantált!.A legjobb Élettartam-Garancia : ígérjük, hogy minden a Samsung Galaxy S20 Ultra Edzett Üveg Képernyőn a Film át magas színvonalú szigorú vizsgálat előtt csomagolás érdekében Minden ügyfelek tudjon a legjobb termék survice Ha bármilyen kérdés, mi lesz a válasz, hogy 12 óra alatt.Mielőtt telepíti a védelmező, tudnunk kell : 1. Nyissa meg a "Beállítások", meg a "Display" 2. Húzza le az alsó találni "Érintés Érzékenység", nyissa ki, majd állítsa be, hogy a legmagasabb. (Kérjük, ne hagyd figyelmen kívül ezt a lépést, különben nem fog, mert az ujjlenyomat-nem ismeri fel.) 3. Ezután adja meg a felület hozzá egy biometrikus ujjlenyomat-modul 4. Ezután csatlakoztassa a védőfóliát, majd írja be a finerprint, hogy teljes.Ultrahangos Ujjlenyomat-Kompatibilis Edzett Üveg kijelző Védő fólia Alkalmazandó : Samsung Galaxy S20 Ultra Jellemzők : 3 D Ívelt, szélig Teljes Lefedettség Buborék Mentes Garantált Ultrahangos Ujjlenyomat Támogatás 0,20 mm Vékony Felület, Magas Érintés Érzékenység 99.98% Magas az Átláthatóság, a Tökéletes Vizuális Élményt 9 H Keménység, Karcolás-ellenálló and Drop-ellenállás Esetben-Barátságos : Kifejezetten design Galaxy S20 Ultra a legtöbb esetben.Kap : 3 X S20 Ultra Screen Protector 1 X Telepítési Eszköz Készletek 1 X Szerelési Könyv.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása