• Újszülött
JIN-MINKET Xiaomi Redmi 5 Plusz 9H Felületi Keménysége 2.5 D Edge Anti-Semmiből Selyem-Képernyő Full HD Képernyő Edzett Üveg kijelző Védő fólia (Fekete) Mobiltelefon, a Képernyő Védő Fólia (Szín : Fekete)

JIN-MINKET Xiaomi Redmi 5 Plusz 9H Felületi Keménysége 2.5 D Edge Anti-Semmiből Selyem-Képernyő Full HD Képernyő Edzett Üveg kijelző

HUF 3753.00
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Mobil telefon nagyon drága volt, úgyhogy természetesen meg kell védeni.Az egyetlen dolog, amit meg kell, hogy tisztítsák meg a képernyőn alaposan, ha illessze be a film.Nagyon kedvező ár,jó teljesítmény, magas minőségű, akkor működhet sokáig.A képernyő védő is illeszkedik a telefon is, hogy egy nagy különbség az védi a telefont a semmiből, ujjlenyomat, víz, olaj, por, sokk, botlás stb.A Xiaomi Redmi 5 Plusz 9 H Felületi Keménysége 2.5 D Edge Anti-semmiből Selyem-képernyő Full HD Képernyő Edzett Üveg kijelző Védő fólia (Fekete).A jó teljesítmény, magas minőségű, akkor működhet sokáig.Leírások 1. Ultra-vékony, kiváló rugalmasság.Nem kell aggódni, hogy a reflexek, a készülék lassítaná beillesztése után a film egyáltalán. 2. Magas keménységű.Ez az edzett üveg képernyő film egy nagy keménységű akár 9 H keménység. 3. A nagy felbontású.A film egy magas fényáteresztés.A magas fényáteresztő alacsony fény tükröződés, a film lehet az ön számára egy nagy felbontású képernyő, csak a szokásos. 4. Funkcionális.A protector elfér a készülék is, hogy egy nagy különbség az védi a készüléket a semmiből, ujjlenyomat, olaj, por, stb.Amikor festett ujjlenyomat, sár, olaj, vagy egyéb mellékletek, lehet tisztítani erőfeszítés nélkül. 5. Kényelmes a használata.Illessze be a film, az egyetlen dolog, amit tennie kell, hogy tisztítsák meg a képernyőn alaposan. 6. Tartós.A jó teljesítmény, magas minőségű titán ötvözet, illetve edzett üveg anyag , akkor működhet sokáig.Figyelmeztetések 1. Mivel ez egy üveg termék, kérem vegye figyelembe, hogy a széleit a pohár vannak a leginkább veszélyeztetett területeken. 2. Nem ajánlott, hogy újra az üveg protector ha egyszer alkalmazzák. 3. Erőltetés, aki telepítése vagy eltávolítása a képernyő védő kárt okozhat a termékben.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása