• Újszülött
LCD Kijelző, Touch digitalizáló Csere LCD Kijelző + érintőpanel a Sony Xperia Tablet Z / SGP311 / SGP312 / SGP321(Fekete) (Szín : Fekete)

LCD Kijelző, Touch digitalizáló Csere LCD Kijelző + érintőpanel a Sony Xperia Tablet Z / SGP311 / SGP312 / SGP321(Fekete) (Szín : Fekete)

HUF 9382.50
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

Kérjük, ellenőrizze, hogy a telefon modell a vásárlás előtt.Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, a szállítás előtt.Kérjük, küldje el nekünk a képet, ha bármilyen csomag sérült.Minőségi Garancia, barátságos értékesítés utáni szolgáltatás.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van, mi fog válaszolni 24 órán belül.LCD kijelző, Touch digitalizáló csere Sony About a product1. Csere LCD Képernyő a Sony Xperia Tablet Z / SGP311 / SGP312 / SGP3212. Cserélje ki a régi, törött, repedt, sérült one3. Hogy a készülék meg üdítőbb, mint ever4. Teljesen illeszkedik a munkát 5. Minden elem már ellenőrzött, jó állapotban van, mielőtt shipping6. Szakmai telepítése fokozottan ajánlott.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.A Telepítés előtt Notes Tips 1 : Vizsgálatot a telepítés előtt Ha a próbát, ne távolítsa el a védőfóliát, vagy kategória.Felhívjuk a figyelmet, hogy a probléma a statikus elektromosság.Mielőtt gépjárművet bármilyen javítás, biztos, hogy le magát egy ESD (elektronikus statikus kisülés) heveder.Ez megakadályozza, hogy a statikus elektromosság a károsítja az elektronikus alkatrészek belül a telefont.Biztosítása érdekében, viseljen védőszemüveget, majd óvatosan, hogy ne vágja az ujját az üvegszilánk.Tipp 2 : Szimulálja vizsgálat Képernyő cseréje nagyon törékeny termék.Erősen ajánljuk, teszt telepítés előtt.Kérjük, szimulálja vizsgálat, ami azt jelenti, mobil telefon, (alaplap + LCD vagy képernyő) csatlakoztatott audio kábel, új csere, a hatalom, a teszt kész.Ha a teszt JÓ, kérjük, telepítse.Ha nem lehet, kérjük, írjon nekünk a legelső alkalommal.Kérlek, ne erőltessük, hogy kell telepíteni a mobiltelefonra.Mi nem lesz a felelős, ha a képernyő telepítve.Tipp 3 : ne hajlítsa kábel Kérjük, győződjön meg arról, LCD kábel ne hajlítsa meg.Több, mint 90 fok hajlított fog okozni fekete kijelző.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása