• Újszülött
Kutyasíp Ingyenes Kantár, Állítható Frekvenciájú Ultrahang Rozsdamentes Acél, Hatékony Edzés, kutyasíp, hogy abbahagyja az Ugatást (Új-Fekete)

Kutyasíp Ingyenes Kantár, Állítható Frekvenciájú Ultrahang Rozsdamentes Acél, Hatékony Edzés, kutyasíp, hogy abbahagyja az Ugatást (Új-Fekete)

HUF 808.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

【Működik, Függetlenül attól, hogy A Fajta】 Nem számít, ha a kutya egy Uszkár, Border Collie, Fegyvert Kutya, német Juhászkutya, Bulldog, Terrier, Rottweiler, Tacskó, Huskie, vagy egy másik fajta, biztos lehet benne, hogy megfogadja a parancsokat, majd szerez alapvető módon képességeit.Néma kutya síp is tökéletes dolgozó kutyák, mint a pásztorkodás kutyák, vagy vadászkutyák. 【Tudományos Képzési Eszköz】 a sípot, nem szükséges, hogy megbüntesse pet a képzés több.Képzési kutyák, így biztonságos, könnyen,hogy hatalmas változások kutyák&kölykök, a lassú, hogy a nagy lélek, a félelem, hogy teljes a bizalom, a durvaság, hogy az engedelmesség. 【Stop-kéreg Ultrahangos Síp】 .. A síp állítható, hogy a finomhangolás a megfelelő frekvenciát, könnyen tanítani a kutyát, korlátlan parancsok, mint például ülni, gyere, hagyd abba az ugatást, maradni, sőt, Az ultrahangos kutya síp hang nem zavarta meg, aki körül, ez egy ultra-sonic, a hang, ami illik a kutyák well.by használata szekvenciák, hogy csak ő érti. 【Könnyű Képzés Minőségi】 Jól felépített, strapabíró fém síp, valamint kapcsoló nem rozsdásodik, vagy megtörni. 【Válasszon Egy Jobb Környezetbarát kutyasíp】 Mi számít a minőség, valamint a környezet.A Kutya Síp kialakított kegyetlenség-ingyenes biztonsági tesztelve a kedvtelésből tartott szem előtt.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása