• Újszülött
Cserélhető Eszköz Mellkas,5-Fiókos Szerszámos láda,Szerszámos ládában Kerekekkel (2DB Zárható), Fiókok,Szerszám Tároló Tálca, valamint Kabinet,Szervező(Fekete)

Cserélhető Eszköz Mellkas,5-Fiókos Szerszámos láda,Szerszámos ládában Kerekekkel (2DB Zárható), Fiókok,Szerszám Tároló Tálca, valamint

HUF 33748.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

❤Nagy Kapacitású Tároló : A szerszámos ládában áll, 5 fiókos, a felső mezőbe, a nagy alsó szekrény.Különböző eszközöket lehet tenni a különböző fiókokat. ❤Magas minőségű anyagok : Tool box készült kiváló minőségű acélból készült, kiváló minőségű festék bevonat megakadályozza a peeling.Masszív, tartós, bárhol használható. ❤Körben Használják : Ez alkalmas garázs, raktár, műhely, fodrászat, stb.Mind a kültéri, illetve beltéri használható.Is, akkor úgy tekintjük, mint egy ajándék a barát, testvér, férj. ❤Könnyen mozgatható : Ez az eszköz mellkasi van felszerelve, négy egyetemes kerekek, illetve kezelni, két keréken a rögzítő eszközök.A négy egyetemes kerekek, könnyen veszem, hogy hova akarsz menni. ❤Padding Védelem hordozható horog : Minden fiókban van felszerelve, csúszásmentes bélés, beleértve a top boxok.Van is egy fiók zár bár, hogy megakadályozzák a fiókban csúszik ki.Azt is előírják, négy horgok, hogy lehet használni, hogy lefagy közös eszközök.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása