• Újszülött
2db Nyelv Kaparó, a Nyelv Kaparó, a Felnőttek, Gyerekek, Rozsdamentes Acél Tounge Akárkik, Hordozható Újrafelhasználható Rozsdamentes Acél Felfrissít a Levegőt Nyelve Tisztább a szájápolás Higiénia(L)

2db Nyelv Kaparó, a Nyelv Kaparó, a Felnőttek, Gyerekek, Rozsdamentes Acél Tounge Akárkik, Hordozható Újrafelhasználható Rozsdamentes

HUF 1051.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK : A nyelv kaparó, a felnőttek, a gyerekek kaparó, hogy a kiváló minőségű 100% - os rozsdamentes acél, ami azt jelenti, hogy tounge kaparó tisztább, nem fog a rozsda.Szájápolás ESZKÖZ : Akár akarja, hogy törölje ki a fehér, bevont réteg, a nyelv vagy fenntartásához jobb, szóbeli.Óvatosan karcolások a nyelved, akkor lehet hatékonyan eltávolítani élelmiszer-törmelék, különösen goo, majd távolítsa el irritáló részecskék a szájából.HASZNÁLATA EGYSZERŰ, TISZTA : Mert a nyelv kaparó, a felnőttek, a gyerekek egy íves kialakítás, a tökéletes eszköz, hogy minden része a nyelv, a nyelv tisztább, sokkal könnyebb használni, hogy majd takarítani.ROZSDAMENTES ACÉL NYELV KAPARÓ : Ez a szelíd, osztály eszköz lehet tartani emléktábla ingyenes, feldobja az ízét, valamint segít élvezni az utolsó morzsáig.A tartós, nem mérgező anyag nem természetes fogékony rozsda, illetve a penész.UTAZÁS-BARÁT : A 2 darab készlet, így könnyen hordozza.Lehet rejteni egy otthon, egy másik pedig dolgozni.Ez egy kényelmes méretű, felnőtteknek (férfiak, vagy nők), a gyerekek vagy háziállatok.Szolgáltatás : 1. Nyelv kaparó tisztító tiszta a nyelved, néhány másodperc alatt, egyenesen az alján a nyelvét, hogy tisztítsa meg alaposan, anélkül, hogy elhagyja a földet. 2. Ergonomikus kaparó fejét design, egy görbe, amely illeszkedik a nyelved, hatékonyan kaparni, majd távolítsa el a nyelved bevonat földet. 3. Lehet tisztítani öblítsük ki tiszta vízzel, lehet tisztítani forró vízzel, vagy lehet használni a tisztítás után a takarítás kabinet. 4. Készült kiváló rozsdamentes acél anyag, biztonságos, környezetbarát, határozott, kopásálló, tartós használatra. 5. 2db a nyelv kaparó elérhetőek, ismerd meg a csere van szüksége, szájhigiénia fenntartása.Specifikáció : Elem Típus : Nyelv Kaparó Anyaga : Rozsdamentes Acél Tulajdonságok : Tartós, könnyen tisztítható, csúszásmentes fogantyú Csomag Lista : 2 x Nyelv Lehúzó.

A fő jellemzők

Item Type:
Tongue Scraper
Material:
Stainless Steel
Characteristics:
Durable, easy to clean, non-slip handle
Package List:
2 x Tongue Scraper :

Az ügyfél választása