• Újszülött
NEWTRY ZQ-11C Kijelző Elektromos Gépek Torziós Tesztelő/Motor Nyomaték Méter Torsiometer Hordozható Fékpad a Puffer Vizsgálat Vezetője (HP-20 C Típusú Lámpatest)

NEWTRY ZQ-11C Kijelző Elektromos Gépek Torziós Tesztelő/Motor Nyomaték Méter Torsiometer Hordozható Fékpad a Puffer Vizsgálat Vezetője

HUF 12892.50
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

1.Az eszköz elsősorban az elektromos tétel, szél tétel, motor, kupak, játékok, lámpák, illetve más iparágak torziós teszt, Keresztül a gép, készülék vagy rendelésre készült különleges lámpatest, hogy elérjék a különböző termékek nyomaték teszt. 2.mérés a nyomaték a különböző elektromos csavarhúzó, nyomaték csavarhúzó, valamint csavarkulcs;. 3.Ennek az előnye az egyszerű kezelhetőség, nagy pontosságú, hatalmas adatokat feldolgozó funkció. 4. Széles körben használt hardver feldolgozás, elektromos termékek, elektromos gépek, berendezések, kamerák, órák, játékok, mérőműszerek, illetve más iparágak, még a katonai, űrkutatási, autóipari, illetve más iparágak, a legjobb választás a vizsgálat nyomaték. 5. Lehet csatlakozni a számítógéphez.Általában a termék körülbelül 613 munkanap alatt érkezik meg a kezét, miután a kifizetés megerősítette Használ : 1.Az eszköz elsősorban az elektromos tétel, szél tétel, motor, kupak, játékok, lámpák, illetve más iparágak torziós teszt, Keresztül a gép, készülék vagy rendelésre készült különleges lámpatest, hogy elérjék a különböző termékek nyomaték teszt. 2.mérés a nyomaték a különböző elektromos csavarhúzó, nyomaték csavarhúzó, valamint csavarkulcs; 3.Ennek az előnye az egyszerű kezelhetőség, nagy pontosságú, hatalmas adatokat feldolgozó funkció. 4. Széles körben használt hardver feldolgozás, elektromos termékek, elektromos gépek, berendezések, kamerák, órák, játékok, mérőműszerek, illetve más iparágak, még a katonai, űrkutatási, autóipari, illetve más iparágak, a legjobb választás a vizsgálat nyomaték. 5. Csatlakozhat a számítógép, Három Féle Készülék műszaki paraméterek : A. 0.6-6 MM lámpatest B. 1.0-10 MM lámpatest C. 3-16 mm-es készülék Figyelem : ha a terméket a lehető leghamarabb, Ha bármilyen kérdése van , ne habozzon kapcsolatba lépni velünk .

A fő jellemzők

Az ügyfél választása