• Újszülött
Arrozon Só, Bors Shakers Készlet,4 oz Üveg Alján Sót, a Borsot, a Rozsdamentes Acél Fedél, Konyha Főzési Táblázat, RV, Tábor,BBQ Újratölthető Design (Piros)

Arrozon Só, Bors Shakers Készlet,4 oz Üveg Alján Sót, a Borsot, a Rozsdamentes Acél Fedél, Konyha Főzési Táblázat, RV, Tábor,BBQ Újratölthető

HUF 1213.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

????【SÓ, BORS SHAKERS MEGHATÁROZOTT】nem utálod állandóan utántöltő a só, bors shakers?Mérete : 5"x 2", a kapacitása 4 oz tartja 1/2 csésze fűszerek, ez a készlet a tökéletes méret, hogy vágja le a folyamatos utánpótlást, anélkül, hogy terjedelmes.Mikor kell újratölteni, a tiszta üveg alján, majd szólok, ha itt az idő!. ????【SZUPER ARANYOS PARASZTHÁZ DESIGN】Ez a sót meg a borsot meghatározott jön egy Újratölthető Design modern parasztház stílusú konyhák, étkezők, asztalok.Ők a "só", valamint a "bors" nyomtatott őket, így nem kell aggódnia, tartja a rosszat, amikor használja.Ez kellemes a szemnek, mind gyakorlati egyszerre. ????【NEM TÚLZOTT FŰSZEREZÉS】 11 kis lyukak egyenletesen elosztva a Rozsdamentes Acél Fedél, csak meg kell rázni 1-2 alkalommal a legjobban, hogy a só, bors áramló csak jobb, időt takarít meg, nem pedig a túlzott fűszerezés.A család élvezheti az, hogy kielégítsék a főzés. ????【KÖNNYEN tisztítható】Tisztítás a sót meg a borsot szuper könnyű!Csak csavarja le a fedelet gyors, könnyű tisztítás, majd öblítés, vagy használhat egy kis kefével tisztítható. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a sót meg a borsot készlet csak a kézi mosogatás, kérjük, ne használja a mosogatógép). ????【TÖKÉLETES AJÁNDÉK】 Felderül az otthoni vagy az örömet, hogy egy szerettünk, akinek a tökéletes ajándék!Ezek az aranyos só, bors shakers parasztház üvegek tökéletes bármely otthon, a klasszikus dekor, vagy rusztikus dekor.Könnyen hordozható Konyhai Főzés Asztal Kerti GRILL, RV,Tábori piknik használni.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása