• Újszülött
Napelem Motoros Fan Mini Ventilátor 10w/5w Elszívó Ventilátor az Üvegházhatású Lakókocsi Ház Csirke Ház Szabadtéri Szellőztető Berendezések Ventilátor a Háziállatok (10W)

Napelem Motoros Fan Mini Ventilátor 10w/5w Elszívó Ventilátor az Üvegházhatású Lakókocsi Ház Csirke Ház Szabadtéri Szellőztető Berendezések

HUF 4048.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

▶Az összes akkumulátor pozitív, mind a negatív elektróda készülnek a kiváló minőségű ezüst paszta nagy hegesztési szilárdság alacsony sorozat ellenállás.Ez egy polikristályos napelem Egy-szint chip, amelyet fel lehet használni a mobil telefonok, elektromos bankok, stb. ▶A speciális polietilén bevonat-technológia, az akkumulátor felület lezárt epoxi gyanta a színe gyönyörű.Karcolás-ellenálló, nem habzó, könnyen tisztítható. ▶, Amikor csatlakoztatva van a napelem, a ventilátor futhat; majd fel lehet használni, egyedül csatlakoztassa a számítógép USB-portjához.Amikor csatlakozik egy napelem, így a ventilátor működik, attól függ, hogy a napfény. ▶, Amikor a nap besugárzott, hogy létrehoz a meleg levegő a ventilátor forgatás azonnal eloszlatja a hőt időben, szellőztetni, majd szellőztetni, mentsük meg a bajba húzza a vezetékeket, hogy biztonságosabb, kényelmesebb.Nincs újratölthető akkumulátor a ventilátor; ha kell, a ventilátor éjjel dolgozni, akkor használja a power pack. ▶Alkalmas autó akkumulátorok, autó, Lakóbusz, hajók, repülőgépek, műholdak, űrállomás, kerti tenyésztés, ültetés, turizmus, napelemes utcai világítás.Szín : 10 W.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása