• Újszülött
Ciseonik vannak játékfigurák Autó Műszerfal Tartozékok Spirál Megingott, Tavaszi Interaktív Játékok Agyag Baba Megingott, Kerámia Kerék Gyerekeknek agyagozással DIY Kézműves Kit Teaser Játék(Rose Gold 1.4 a 5PC)

Ciseonik vannak játékfigurák Autó Műszerfal Tartozékok Spirál Megingott, Tavaszi Interaktív Játékok Agyag Baba Megingott, Kerámia Kerék

HUF 1618.65
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

[Széles alkalmazási]-Nagy DIY tartozékok, jobb, hogy élvezze a DIY öröm.DIY mindent, amit akar!Használja ezeket a megingás tavaszi képzelet, kreativitás, hogy készítse el kedvenc kézműves.Ez is egy jó módja annak, hogy kölcsönhatásba lépnek a gyerekek, a barátok meg a család. [Tökéletes DIY Ajándék Eszköz]-A kreatív díszek alkalmas autó műszerfalán, lakások, íróasztalok, majd más alkalommal.Ez egy ajándék eszköz, hogy a születésnapok, Karácsony, Valentin Nap, évforduló, illetve a Gyermekek Napja.Korlátlan kreativitás. [Sima Tavasz]-A termék készült kiváló minőségű fém, illetve a szín a galvanizáló feldolgozás, amíg van sligth rázza, a tavaszi dísz fogja, bólogat, vagy rázza a fejét. [Könnyen Használható]-A tavasz egy öntapadós bázis mindkét irányban.Használd a nano-gél szalag ragaszkodni, hogy az autó műszerfalán vagy más felület, könnyen eltávolítható, nem hagy semmilyen maradandó nyomot. [Gondtalan Vásárlási]-A műhely biztosítja a 24 órás magas minőségű eladás előtti, valamint az értékesítés utáni szolgáltatás, ha bármilyen kérdésed van, segítünk megoldani a problémát tökéletesen.Stílus : Hengeres 1.4 a | Szín : Rose Gold.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása