• Újszülött
LSMK reluxa Ablak Árnyalatú Rózsaszín, Vízszintes Mini Redőny Áramszünet - Vízálló Alumínium Redőny 60/80/100/120/140 cm Széles, Könnyen Illeszkednek (Méret : 90cm x 140cm/35.4 a×55.1 a)

LSMK reluxa Ablak Árnyalatú Rózsaszín, Vízszintes Mini Redőny Áramszünet - Vízálló Alumínium Redőny 60/80/100/120/140 cm Széles, Könnyen

HUF 7272.45
Hozzáférhetőség
Hozzáférhető formában

【Alumínium Ötvözet Vak】 : Az ablak redőny kiváló minőségű megvastagodott alumínium ötvözet.Nagyon könnyű, tartós.Tűzálló, vízálló, por bizonyíték, nem könnyű megtörni, illetve hosszabb használata élet. 【Könnyen tisztítható】 : Mivel ez a vízszintes kioldó vízálló/porálló, csak használ egy nedves ronggyal tisztítsa meg a léc.Biztosítása, az egészség, a család kedvence gyermek. 【Tett Intézkedés】 : reluxa alkalmasak mind a belső, mind a külső létesítmények.Külső telepítés : függöny szélessége= W+15 CM, függöny magasság= H+15 CM; Belső telepítés, függöny szélessége= M-1 CM, függöny magasság= H(cm). 【Fenntartani Az Adatvédelmi】 : Váltás a fény-szűrés szoba sötétedő forgatásával a pálcát, hogy nyissa ki, majd csukja be a léc.Velencei árnyalat tökéletes, konyha, hálószoba, nappali, iroda, valamint több. 【Kielégítő Szolgáltatás】 : Hatalmas színválaszték, valamint méretben elérhető, hogy elfér sok stílus a tiéd.Ha ön látszó részére egy speciális szín & méret kérjük, hogy el tudjuk mutatni, hogy az egész könyvtár.Velencei vak nagyobb biztonságban vannak a gyerekek, háziállatok.Ezek a vakok, amely több, elegáns, tisztább lesz, hogy az ablak dekoráció.Akár az irodában, nappali, hálószoba, gyerekszoba, fürdőszoba vagy a konyha, nagyon alkalmas.【Előírások】 : - Név : reluxa - Szolgáltatás : Fény Szűrés - Anyag : Alumínium - Alkalmazható terület : Studios, lakás, iroda, fürdőszoba, hálószoba, konyha, ablakok, üveg ajtók, erkély - Méret : Szélesség x Magas (testre Szabható)- Léc Szélessége : 25mm - Léc Vastagsága : 0.18 mm【Funkció】 : - Modern stílusú lakberendezés - Ablak vakok a "light control" - Vízálló, UV-védelem adatvédelmi képernyő - Könnyen állítható magasságú a Vak - Könnyű telepíteni, használni, tiszta 【Csomag Lista】 : - Mennyiség : 1 (Beleértve : gyöngy függöny, vasúti, szerelési tartozékok)【Telepítési Módszer】 : 1. Intézkedés a telepítés helyét, illetve, hogy egy mark2. Használat elektromos fúró fúró holes3. Helyezze be a terjeszkedés csavart a hole4. Javítás a telepítés szerinti kód5. Tedd a kioldó be az ablakon doboz takarja az ablakot borító【Megjegyzés】 : - lehet, hogy hiba 1-3 cm-miatt kézi mérés.- Általában a tétel változhat a színe, a számítógép-monitorok/kalibrációja színek.

A fő jellemzők

Az ügyfél választása